Поредно събитие от работилница „Гражданско общество“ се проведе в Благоевград

На 15 юни 2021 г. в зала 101 на Община Благоевград се проведе среща на тема „Агресията в училище и как да я преодолеем“.

Събитието е част от инициативата Работилница „Гражданско общество“, която спомага изграждането на активна гражданска позиция и участие на младежите в публичните политики на града ни. Темата на срещата беше посветена на борбата с противообществените прояви. Лектор на събитието беше Иванка Трайкова, а специален гост – Десислава Иванова – доктор по психология. Проекта се осъществява под патронажа на Обществения посредник на Община Благоевград и със съдействието на Детски парламент Благоевград.

Участиe в събитието взеха доц. д-р Валентин Василев – Обществен посредник на Община Благоевград, Иванка Трайкова – Секретар на „Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните“, Десислава Иванова – доктор по психология, Вержиния Лазарова – обединяващ инспектор „Детска педагогическа стая“, Жулиета Думбанова – психолог и др. Участието в събитието взеха повече от 20 души като всеки от тях ще получи грамота за участие от Обществен посредник на община Благоевград и Детски Парламент Благоевград.

Очаквайте Работилница „Гражданско общество“ да продължи работата си с нови дейности и инициативи.

Общественият посредник на Община Благоевград отправя благодарност към всички представители на практиката, взели участие в работилницата и спомогнали за развитието на гражданското общество и съзнание в младите хора с дейността си!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com