Пореден епизод от Работилница „Гражданско общество“ се проведе днес

Днес се проведе пореден епизод от Работилница „Гражданско общество“ – съвместен проект на Детски парламент Благоевград и Обществения посредник на Община Благоевград.

Срещата беше посветена на Световния ден на държавния служител и се проведе под формата на хибриден дискусионен семинар.

Специален гост на събитието беше Павел Иванов – Изпълнителен директор на Института по публична администрация към Министерски съвет. Той разказа за същността на държавната служба, за своята кариера в админитрацията и за ролята на Института. В срещата се включиха и Стефан Стефанов – секретар на Община Карлово, Деана Доралийска – главен екперт „Човешки ресурси“ в Община Карлово; Красимир Маринов – главен експерт, отдел „Подбор на проекти и техническа помощ”, главна дирекция “Европейски фондове за конкурентоспособност”, Министерство на иконимиката“, Мария Грозданова – директор на Дирекция „Европейски проекти и програми“ в Община Благоевград, експерти, докторанти от няколко учебни заведения, журналисти и други гости на събитието.

Представителите на Детски парламент зададоха множество въпроси и с интерес изслушаха житейските уроци и напътствия на успешно реализирани в държавната администрация служители.
Детски парламент подари на Павел Иванов почетна грамота за участие в събитието и му предостави възможност да напише послание във възпоменателната книга на организацията.

Института по публична администрация от своя страна предостави на всички участници материали, представляващи различни инициативи през последните години.
В събитието се включиха повече от 20 участника, като всеки от тях ще получи грамота от Обществен посредник на Община Благоевград и Детски Парламент Благоевград.

Очаквайте Работилница „Гражданско общество“ да продължи работата си с нови дейности и инициативи!
Обществения посредник на Община Благоевград отправя благодарност към всички представители на публичната администрация, взели участие в работилницата и спомогнали за развитието на гражданското общество и съзнание в младите хора с дейността и примера си!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com