Горещи новини

ПМГ “Яне Сандански” отпразнува патронния си празник

С много вълнение и богата празнична програма ПМГ „Яне Сандански” отпразнува Патронния си празник днес. Още от сутринта дворът на училището бе изпълнен със слънчеви усмихнати лица, пишат от гимназията във ФБ.

Празничната програма бе открита с виртуозно изпълнение на гайда. Тържеството продължи с музикално-сценичен спектакъл, посветен на патрона Яне Сандански, в който се включиха участниците в клуба по театър и в клуб “Родолюбие”.

Градусa на настроението повдигнаха изпълненията на деветокласничката Даниела Георгиева и на певицата Боряна Карпузова.
По традиция г-жа Елка Божикова – директор на ПМГ „Яне Сандански“, отправи своя поздрав към всички присъстващи.
По повод Патронния празник г-жа Божикова награди с Почетен знак г-н Илия Нурков – главен учител, г-жа Карамфилка Патинова – старши учител по физика и астрономия, г-жа Тодорка Янудова – старши учител по руски език, и с Почетна значка г-жа Мария Стоянова – учител по философски дисциплини.

За високо професионална дейност и издигане престижа на училището плакет на Община Гоце Делчев получиха Александър Мандажиев – старши учител по български език и литература, Ивайло Костадинов – старши учител по изобразително изкуство, и г-жа Северина Миладинова – учител по български език и литература.

За високи постижения на областни и национални олимпиади и конкурси в областта на математическите, природните, обществените, хуманитарните науки и спорта бяха наградени 35 ученици.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Младите у нас отказват да работят за по-малко от 4 300 лв

Младите хора отказват да работят за по-ниска заплата от 4300 лв, показва проучване на Bulgaria …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com