Откриха ново спортно игрище за мини футбол в квартал “Вароша” в Разлог 

Днес кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.- кметовете на община Разлог – Иван Гюров и  Гергана Колчева- Фарфарова прерязаха лентата на новоизграденото игрище за мини футбол в новия парк за спорт и развлечения в квартал “Вароша”.

“Избрахме да изградим игрище за мини футбол, с прилежаща паркова част към него, в район, в който до момент липсваха изцяло спортни и детски съоръжения. В пространството около терена са обособени места също за детски игри и забавления, кафе- аперитив и паркоместа, за удобство на всички посетители. След завършване цялостната визия на този парк, Община Разлог насочва усилията си и върху създаване на парк за забавления, спорт и отдих с площ от поне 30 000 кв.м. Плановете на ръководството са мястото за забавления, спорт и отдих, да бъде проектирано и отчасти да започне своето функциониране до края на годината. Това да бъде едно място, с което жителите на общината да се гордеят, а Разлог да стане още по- предпочитано място за посещение от туристи!”, коментира Иван Гюров.

След водосвета, отслужен от отец Димитър, на новия терен стъпиха ръководството на Община Разлог, футболисти, общински съветници и гости.

Новооткритото място за спорт и развлечения е с предназначение за свободно ползване от всички жители и гости на град Разлог. Достъпът до терена за мини футбол е неограничен през цялата седмица, като през тъмната част на денонощието ще бъде и осветен.

Изграденият парк, който се намира на един от изходите на Разлог, посока Бачево, е с обособени зелени площи, алеи, детски съоръжения, кът за отдих както и паркоместа – за удобство на всички посетители и любители на футбола.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com