Отдел “Култура” в Община Благоевград с пореден гаф и пушещ в кабинета си зам.-кмет

Директорът на Драматичен театър “Проф. Енчо Халачев” Бранимир Митов, сподели видео, в което връща своя плакет от Община Благоевград от награждаването “Учител на годината”. На видеото се вижда как той влиза в кабинета на зам.-кмета по култура и хуманитарни дейности Пролет Трифонова, която пуши спокойно цигара, нарушавайки разпоредбите на закона.

Бранимир Митов заявява, че това награждаване е предизборна кампания и никой не се е свързал с него, за да му каже защо и по какви критерии е награден.

Плакетът е в категория “Частни школи”. На церемонията по награждаване вместо Драматичен театър “Проф. Енчо Халачев”, Община Благоевград го обявява като Детски театър “Проф. Енчо Халачев”. Поредният гаф на отдел Култура в Община Благоевград.

Бранимир Митов заявява, че още от оглавяването на “Културата” от бившия зам.-кмет Василиса Павлова е изказал негативното си мнение относно управлението и политиката на отдела и това не се е променило и при сегашния зам.-кмет Пролет Трифонова.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com