Отдел „Култура“ в Община Благоевград с пореден гаф и пушещ в кабинета си зам.-кмет

Директорът на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ Бранимир Митов, сподели видео, в което връща своя плакет от Община Благоевград от награждаването „Учител на годината“. На видеото се вижда как той влиза в кабинета на зам.-кмета по култура и хуманитарни дейности Пролет Трифонова, която пуши спокойно цигара, нарушавайки разпоредбите на закона.

Бранимир Митов заявява, че това награждаване е предизборна кампания и никой не се е свързал с него, за да му каже защо и по какви критерии е награден.

Плакетът е в категория „Частни школи“. На церемонията по награждаване вместо Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“, Община Благоевград го обявява като Детски театър „Проф. Енчо Халачев“. Поредният гаф на отдел Култура в Община Благоевград.

Бранимир Митов заявява, че още от оглавяването на „Културата“ от бившия зам.-кмет Василиса Павлова е изказал негативното си мнение относно управлението и политиката на отдела и това не се е променило и при сегашния зам.-кмет Пролет Трифонова.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Добра новина! По искане на кмета Илко Стоянов, Министерски съвет отпусна близо 200 хил. лева за възстановяване на опожарения блок в кв. „Струмско“

По настояване на кмета на Благоевград Илко Стоянов, Министерски съвет отпусна 198 600 лева, които …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.