Опасният парапет в Струмско бе ремонтиран

Община Благоевград възстанови разрушения парапет на ул. “Яне Сандански” в Струмско за своя сметка.

В началото на месеца, в благоевградски Фейсбук, групи бе разпространена снимка на счупения парапет, който представляваше опасност за деца и преминаващи хора.

Съоражението неведнъж е ставало жертва на хулигански прояви и е било ремонтирано за сметка на стария собственик на кооперацията.

При последната му повреда обаче, се наложи Общината да възстанови парапета за собствена сметка, за да предпази гражданите от инциденти.

Този род хулигански прояви стават все по-често явление сред младежите в града. През месец ноември група момчета счупиха метален парапет на стълбите до Американски университет в България. Тогава служителите на звено „Инспекторат“ при Община Благоевград успяха да осъществят контакт с извършителите броени часове след деянието и те възстановиха счупеното за собствена сметка.

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

2 Коментари

  1. В тоя град останаха само утрепки, едните трошат другите пишат. Градация нулева а випове колко искаш,

  2. Браво на общината

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com