Горещи новини

Община Благоевград търси персонал за работа по проект

Община Благоевград обявява прием на документи за подбор на персонал за работа в социални услуги на територията на общината в рамките на проект: “Нови социални услуги за деца и младежи в Община Благоевград“, ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г., съобщиха от пресцентъра на общината.

Свободните позиции се свързани с обезпечаване на предоставянето на 5 новосъздадени социални услуги (Дневен център за деца и младежи с увреждания, Дневен център за деца и младежи с тежки множествени увреждания, Център за обществена подкрепа, Преходно жилище за деца от 15 до 18 годишна възраст и Наблюдавано жилище) като длъжностите, за които заинтересованите лица могат да кандидатстват са следните:

1. За Дневен център за деца и младежи с увреждания – социален работник, психолог, медицинска сестра, трудотерапевт, рехабилитатор, логопед, детегледач, хигиенист, педагог/специален педагог, готвач/помощник-готвач.

2. За Дневен център за деца и младежи с тежки множествени увреждания – социален работник, психолог, медицинска сестра, трудотерапевт, рехабилитатор, логопед, детегледач, хигиенист, педагог/специален педагог, готвач/помощник-готвач, шофьор.

3. За Център за обществена подкрепа – управител, социален работник, психолог, педагог/специален педагог, трудотерапевт, логопед, хигиенист, огняр, домакин, атр терапевт

4. За Преходно жилище за деца от 15 до 18 годишна възраст – социален работник, психолог, педагог, трудотерапевт, хигиенист.

5. За Наблюдавано жилище – социален работник, психолог.

Всеки кандидат следва да подаде пакет документи, който задължително съдържа:

  • Заявление по образец;
  • Автобиография;
  • Копие от диплома/и за завършено образование, квалификационни курсове и др.;
  • Копие от трудова книжка;
  • Други документи по преценка на кандидата.

Образец на заявлението за кандидатстване е публикуван на официалната интернет страница на Община Благоевград www.blgmun.com. Документите се подават в срок до 19.05.2021 г. включително в Деловодството на Общинска администрация – Благоевград, партерен етаж в сградата на Община Благоевград всеки делничен ден от 8.30 до 17.30 ч.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за гръмотевични бури в Югозапада

Днес над западната половина от страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com