Горещи новини

Община Благоевград обнови още две детски площадки

Изцяло обновени две детски площадки очакват децата на Благоевград по алеята за парк „Бачиново“. Съоръженията в периметъра на кътовете за игра са подменени с нови такива, напълно отговарящи на изискванията за безопасност.

Положена е удоропоглъщаща настилка, монтирани са люлки, клатушки, пързалки, панели за игра и т.н.
Една от ремонтираните площадки покрай Алеята на здравето е предназначена за деца от 0 до 3 г., а втората е за малчугани от 3 до 12 г.
Оградите са пребоядисани.
Служители на ОП „Благоевград строй ремонт“ работят по реновиране на още кътове за игра в Благоевград и малките населени места. В момента се извършва ремонт на площадки, намиращи се в ж.к „Ален мак“ и кв. Грамада“.
Целта на Община Благоевград е в реновираните кътове да се създаде удобство и уют както за децата, така и за техните родители.
Община Благоевград призовава за отговорно отношение и опазване на общинското имущество! При забелязани нередности, сигнали могат да бъдат подавани на денонощните дежурни телефонни линии 073/88 44 34, 073/ 88 44 06.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за гръмотевични бури в Югозапада

Днес над западната половина от страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com