Община Благоевград застава зад проекта The Brava Balkan Fest, 2021, фестивалът идва с нова визия

Община Благоевград застава зад фестивала The Brava Balkan Fest, с което цели да затвърди проекта като едно от най-устойчивите музикални събития в общината.

„Считам за важно да се поощряват местните инициативи, още повече когато са вложени толкова ресурси в съграждането. Затова без колебание приемаме да подкрепим The Brava Balkan Fest. Желанието ми е общината да бъде благоприятна, насърчаваща и подкрепяща среда за приобщаване на младите хора към културата.“ – категоричен е кметът на община Благоевград Илко Стоянов.

Седмото поред издание на фестивала идва с обновени визия и концепция. Първата фестивална вечер – на 10 септември – ще поднесе известна доза провокация с избора на атрактивни български изпълнители, втората вечер – на 11 септември – ще остане в рамките на традицията – рок – жанра, с който фестивалът стартира преди 7 години. „Макар и с нови елементи, фестивалът няма да промени основния си образ.“ – уверява Росен Георгиев, председател на управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село.

Локацията традиционно остава в село Дъбрава. Предвидени са няколко съпътстващи арт прояви. Организаторите – Асоциацията за европейско развитие на българското село и Община Благоевград разгръщат амбициите си да превърнат фестивала в събитие с национално значение.

Програмата на фестивала, който ще се проведе на 10 и 11 септември 2021 г., ще стане ясна в детайли на пресконференция съвсем скоро.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com