Обновиха неврологичното отделение на болницата в Разлог

Днес кметът на община Разлог – инж. Красимир Герчев, управителят на МБАЛ Разлог д-р Божидар Велев и зав. неврологично отделение д-р Лиляна Жегова прерязаха лентата на обновеното неврологично отделение. На събитието присъстваха още зам.-кметът по социалните дейности инж. Венцислав Гърменов, председателят на общинския съвет д-р Мария Копанарова, лекари, медицински сестри, здравни работници и други, съобщиха от oбщина Разлог.

Освещаване на отделението и водосвет за здраве отслужиха отец Янко Русков и отец Димитър Белчин.

Средствата за ремонт на Неврологично отделение осигури община Разлог и дарителите „Стада Фарма- България“ ЕООД, община Белица със съдействието на кмета Радослав Ревански и в памет на д-р Емил Вакльов, и др.

Всички стаи са реновирани – извършено е цялостно обновяване и освежаване на стаите. Всяка стая е снабдена с телевизор. Отделението е не само с нова визия, но и с осигурена модерна, удобна и функционална среда за лечение на болните.

„През последните години община Разлог изпълнява целенасочено един от основните приоритети в своята политика, а именно здравеопазването. – сподели кметът на община Разлог Красимир Герчев. – Поетапно през годините със средства на общината бяха ремонтирани Детско отделение, Хирургично отделение, Вътрешно отделение. Осигурихме жизненоважни системи за кислородна терапия, закупихме висок клас инжектор за скенер, с което се увеличиха диагностичните възможности на болницата. В началото на следващия месец стартираме и ремонтът на Родилно отделение и кухненския блок в Детско отделение.“ – каза още кметът, благодари на всички дарители и подари икона на св. Богородица на отделението – да носи закрила и упование на болните, техните близки и всички работещи в Неврологично отделение на МБАЛ-Разлог.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com