Нова придобивка в Градски парк на Петрич

Приключи монтирането на новото съоръжение в Градски парк на Петрич за любителите на фитнес заниманията на открито. Придобивката включва: 5 броя лостове на различни височини, маймунска стълба, шведска стена, мултифункционална стойка за опори, двойна успоредка, мултифункционални ръкохватки за набирания с топки, лост за хюмън флаг, лежанка за коремни преси с възможност за регулиране на височината.

Стрийт фитнесът набира все повече популярност сред младите хора, а елементите, които вече са налични в Градски парк, позволяват също провеждане и на състезания. Инициативата за новата придобивка е съвместна – на Община Петрич и дарител, пожелал анонимност. Така последователно продължават усилията на местната управа за превръщането на Градски парк в предпочитано място от жителите на общината, които да имат възможност за пълноценен отдих и спортуване на открито.

Припомняме, че само преди месеци беше въведена в експлоатация и стена за катерене, предназначена за подрастващи и възрастни. Предстои реализирането на още една мащабна идея в района на Градски парк, която ще бъде голямата изненада за жителите на общината, тъй като градът ще се нареди сред малкото в страната с подобно съоръжение!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

13 фирми с наводнени обекти в Благоевград на работна среща с отговорните институции

След сигнал до областния управител от 13 фирми с наводнени обекти на бул. „Васил Левски“ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.