Нова онлайн платформа за преодоляване на зависимости

Стартира нова информационно-образователна платформа за преодоляване на зависимости: https://zdravezabudeshte.eu. Платформата предоставя информация по въпросите, свързани със зависимости, включитено към вредни храни и алкохол, тяхното идентифициране и методи за преодоляването им чрез личностно израстване, социализация, позитивна психология.

Инициативата е част от проект „Здраве за бъдещето”. Основната цел на проекта е създаване на условия за превенция и насърчаване на преодоляването на зависимости към алкохол и вредни храни сред младите хора.  Дейностите включват изработка и разпространение на информационен справочник; изработка и излъчване на мотивационен радио клип; създаване на Фейсбук мрежа от заинтересовани страни и провеждане на фотографска изложба.

Проект „Здраве за бъдещето” се изпълнява от СНЦ М.О.С.Т. с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година, по Направление 3 към Министерство на младежта и спорта, договор № 25-00-16/18.03.2021 на обща стойност 45 232 лева.

Съдържанието на документа е отговорност на СНЦ М.О.С.Т. и ММС не отговаря за начина на използване на информацията.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com