Началникът на РУО Благоевград Ивайло Златанов поздрави абитуриентите

Началникът на Регионалното управление на образованието – Благоевград Ивайло Златанов поздрави абитуриентите от област Благоевград по повод успешното им завършване.
“След дванадесет години – труд и усърдие, сълзи на отчаяние и усмивки от радост, изпитания на волята, на ума, на характера, достигнахте до деня, в който за последен път прекрачвате прага на училището като ученици. Мечтаехте за този ден, искахте да дойде по-скоро, за да сте пораснали, да сте самостоятелни. На този ден вълнението е голямо. Запомнете това вълнение, пазете го дълбоко в себе си, пренасяйте го през годините и често се връщайте в спомените си към дните на безгрижие.”, пише в своя Фейсбук профил Златанов.
“Подкрепяни, напътствани, вдъхновявани от своите учители, изминахте дълъг път, в който израснахте и съзрявахте. Изградихте своята личност, учихте се на упоритост, на търпимост и толерантност, да бъдете целеустремени, да отстоявате позициите си, да приемате другото, различното мнение, новостите.
Уважаеми зрелостници, бъдещи студенти, бъдещи лекари, учители, адвокати, строители, откриватели… Следвайте пътя, който сте избрали с ВЯРА, защото тя е най-голямата мощ на света! Ценете това, което притежавате – младост, сила, свобода! Отстоявайте с решителност и дух себе си и своето щастие! От сърце ви желая здраве и успехи във всички добри и смели начинания, които ви предстоят! Бъдете мотивирани, креативни, силни и вярвайте в собствените си идеали! Приемайте предизвикателствата и имайте куража и волята да се справяте с тях!
Пожелавам Ви да бъдете умни и дръзки, да виждате доброто и красотата около себе си и да ги създавате! Запазете сърдечността и чистотата на младежките си пориви и мечти! Независимо от трудностите и препятствията, пред които животът ще Ви изправя – останете истински добри хора!
Бъдете щастливи, удовлетворени и горди от себе си! Намерете своето достойно място в живота!
На добър час, скъпи пораснали момичета и момчета!”, се казва още в поздравителния адрес.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com