Наградиха отличили се участници в Работилница “Гражданско общество”

На 7 и 8 май 2021 г. се състоя награждаването на отличилите се участници в Работилница “Гражданско общество” – проект, който се осъществява под патронажа на Обществения посредник на Община Благоевград и със съдействието на Детски парламент Благоевград.
Симона Велева, която бе модератор на събитието, връчи грамотите на участниците от Детски парламент – Благоевград – Анка Петрова, Катрин Георгиева и Михаела Янева. Наградени също така бяха и Цветина Пергелова и Росица Чингова от с. Костенец.
Обществен посредник на Община Благоевград доц. д-р Валентин Василев благодари за огромния интерес на младежите при участието в работилницата. Доц. Василев поясни, че Работилница “Гражданско общество” продължава своята отговорна мисия за изграждане на гражданското общество и участието на младежите в обществените политики.

Снимки: Фейсбук

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com