Кметът на Сандански и областният управител инициираха среща с ЧЕЗ заради зачестилите сигнали на потребители

Кметът на община Сандански, Атанас Стоянов и Областният управител- Николай Шушков, инициираха среща във връзка с чести проблеми в електрозахранването в населени места в община Сандански.

 

През последния месец в общинска администрация и в някои кметства, бяха регистрирани множество сигнали от граждани и фирми за причинени неудобства и щети в следствие на прекъсване на електрозахранването.

 

Най-сериозни са проблемите в селата Дамяница, Ново Делчево, Катунци, Левуново, Вълково, Ласкарево и мелнишкия район.

 

В резултат на това, днес, се проведе работна среща на кмета Стоянов, кметове на населени места от община Сандански с Областния управител Николай Шушков и представител на „ЧЕЗ Разпределение България“, в лицето на г-н Атанас Георгиев – регионален мениджър. Целта на срещата, бе да се вземат мерки за разрешаване на проблема със зачестилите прекъсвания в електрозахранването в община Сандански.

 

Кметът Стоянов апелира пред представителя на „ЧЕЗ Разпределение България“ за спешни и адекватни мерки, за разрешаване на проблема, защото липсата на постоянно електрозахранване, рефлектира негативно на целия район. Причинява сериозни неудобства и щети на всяко домакинство, както и преки икономически и финансови загуби на местния бизнес.

 

Областният управител- Николай Шушков изрази разбиране и загриженост по казуса с електрозахранването, и изрази пълна готовност за съдействие и подкрепа за разрешаването му.

 

Атанас Георгиев разясни причините за честите прекъсвания и аварии, и увери, че ще се предприемат бързи действия за отстраняване на всяка авария, като същевременно се разработват по-дългосрочни политики от страна на компанията за подобряване на качеството на електропреносната мрежа.

 

На продължилата повече от два часа среща, бяха обсъдени и други текущи въпроси, свързани с благоустройството на община Сандански.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com