Кметът на Банско Иван Кадев поздрави пенсионираните учители от общината

Със специално обръщение към учителите, които вече не са в активна трудова възраст, кметът на община Банско Иван Кадев изрази своите и на обществеността благодарност, признателност и уважение към тяхното дело.
Всички пенсионирани учители в общината получиха поздравление по случай 24-и май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
„24-и май е всенароден празник, но и най-голям личен празник за всеки учител през целия му живот. Вие сте неподвластни на времето, защото живеете чрез учениците и семената на знанието и доброто, което сте посели в тях. Бъдете здрави и нека направеното добро да се връща при Вас многократно умножено!“ се казва в приветствието на Иван Кадев до възрастните учители.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com