Кампания за разделно събиране на отпадъци започват в Банско

Отдел „Екология и чистота“ към Общинска администрация, призовава жителите на Банско да вземат участие в кампанията за разделно събиране и извозване на зелени отпадъци.

Необходимо е да бъдат взети зелени чували от Общинска администрация, които да бъдат използвани за растителни отпадъци – трева, листа, стайни и градински цветя, остатъци от подрязване на храсти, лози и дръвчета от градини и дворове. Чувалите да бъдат в удобен вид за товарене, поставени на тротоарите до съдовете за битови отпадъци.

Графикът за вдигане и извозване на зелените чували ще бъде всяка първа и трета седмица на месеца от края на юни до края на ноември.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Възгласи “Да живее театърът!” огласиха улиците на Благоевград!

Студенти и преподаватели от специалност „Актьорско майсторство“ към катедра „Телевизионно, театрално и киноизкуство“ отбелязаха днес …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com