Издирва се Николина Нусторова от с. Годлево

Полицията издирва Николина Кръстева Нусторова, на 52 години, жител на село Годлево, община Разлог.

Жената е с начална форма на деменция. Близките ѝ са я видели последно вечерта във вторник – 27 юни, като това е първият път, в който Нусторова е в неизвестност повече от 24 часа.

В часа на своето изчезване Николина Нусторова е била облечена с тъмни дрехи (блуза с дълъг ръкав и спортно долнище) и гуменки (тип кроксове).

Издирването на Николина Нусторова започва още същата вечер до 3:00 часа през нощта от страна на нейното семейство, което прави обход на всички  пътища, по които и друг път е бягала, съобщиха от Община Разлог.

От 28 юни започва акция по издирване на лицето, със специализирана техника, от страна на РУ МВР – Разлог, РСПБЗН – Разлог, Община Разлог, Кметство село Годлево, планинските спасители и техните кучета от Планинските спасителни служби от Разлог, Банско и Гоце Делчев, Държавно горско стопанство „Разлог”, доброволци, като са мобилизирани и всички кметства от община Разлог.

От днес сутринта институциите започнаха и съвместна проверка на водоемите и водните обекти в района на село Годлево и съседните населени места, както и своевременен обход на изоставени сгради, съоръжения и обекти в общината. До няколко часа се очаква и пристигането на дрон с термокамера.

До момента са претърсени всички пътища около Годлево, посока съседни населени места, като старият път от село Годлево до родното село на Нусторова – село Добърско, е обходен 5 пъти. Претърсени са също: старата къща, в която е живяла Николина Нусторова, гробищни паркове, всички обекти, където би могла да отиде.

Акцията по издирването на Николина Нусторова продължава, а всички институции призовават хората, които разпознаят жената и могат да дадат информация за местонахождението й, да позвънят незабавно на тел.112 или на кмета на село Годлево +359 88 795 30 21.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com