Зов за помощ! Майка на 5-годишно момченце от Благоевград се нуждае спешно от 30 кръводарителя

Благоевградският актьор и дългогодишен ръководител на детско театрално студио Илия Ласин призова за помощ за съпругата си Ива, която се бори с левкемията, но преди няколко дни е счупила лошо крака си.

42-годишната жена, която е майка на 5-годишно момченце, трябва да бъде оперирана в травматологията на МБАЛ-Благоевград, но кръвните й показатели са много ниски и не може да се предприеме хирургическа интервенция.

“Поради текущото боледуване от левкимия от миналата, кръвните показатели са много ниски, за да стигнем до спасяващата операция от екипа на МБАЛ – Благоевград, Травматология. Два дни, не исках да притеснявам никого. 12 човека се отзоваха, но показателите едва достигнаха до 50%. Явно, този път ни се налага масирана акция за КРЪДАРЯВАНЕ с минимум 30 нови кръвдарителя.”, пише Ласин.

Всеки, който желае да помогне на младата майка да продължи да се бори с коварното заболяване, може да дари кръв във всички центрове по трансфузионна хематология в страната. В документите и бележките след кръводаряването се записва: Ива Златева Ласина, 42 години, МБАЛ-Благоевград, Отделение по травматология

Семейството на Ива предварително благодари на всички, които ще се отзоват на молбата им за помощ!

Източник: В. Струма

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com