Злато, сребро и бронз за Банско от Националното състезание по приложна електроника „Мога и зная как“

Злато, сребро и бронз остават в Банско след финала на 10-ото юбилейно Национално състезание по приложна електроника „Мога и зная как“, организирано от Министерство на образованието и науката и партньори – Търговска верига за електронни компоненти „Елимекс“, Община Банско и Професионална гимназия по електроника и енергетика, гр. Банско.

Николай Юнчов от 11А клас грабна златния медал, а Мехмед Мустафов от 10А клас – бронзов в индивидуалното класиране. Отборите Николай Юнчов и Ния Дръдалова – втора възрастова група, както и Мехмед Мустафов и Михаил Андреев – първа възрастова група спечелиха престижното второ място в отборното класиране и завоюваха сребърни медали и купи.

С приз за принос в професионалното образование бяха удостоени кметът на Община Банско Иван Кадев, който бе патрон на Националното състезание, инж. Сашка Тодорова – директор на ПГЕЕ, гр.Банско, инж. Лука Ковачев – ръководител на отборите победители, инж. Димитър Денизов – дългогодишен преподавател в гимназията.

Юбилеят бе отпразнуван подобаващо с торта и поздравителна програма от клубовете по занимания по интереси.

Доволни от посрещането на училището – домакин останаха най-добрите отбори в България, взели участие в Националното състезание по приложна електроника „Мога и зная как“.

Трудът на учителите и учениците на Професионална гимназия по електроника и енергетика, гр. Банско се вижда от постигнатите успехи.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com