Злата Ризова: “Написаното е изфабрикувана лъжа, единственото вярно е името ми”

Днес местна медия излезе с новината, че “екипът Томов” си тръгнал с над 65 000 лв в ущърб на гражданите.

В публичното пространство се завъртя информацията, че бившите зам.-кметове Трошанов, Трифонова и Милев, както и бившият ПР на общината Злата Ризова, били взели по шест заплати на гърба на обикновените граждани.

Ядосана от жълтото заглавие, Злата Ризова отговори  под публикацията на един от кандидат-кметовете от изминалите избори Стефан Делиов по следния начин:

“Жалко е, че се осведомявате от подобни /не мога да намеря точна квалификация на това/, но се радвам, че все пак е подложено на съмнение! Разбира се, мога да отговарям само за себе си – Та, уважаеми, моралът ми е там, където му е мястото, а в горното нещо, единственото вярно е името ми!”, като допълни “Отговорям персонално на вас, не на това “нещо”! А по отношение на “нещото”, потвърждавам вярно изписаното ми име! Другото е лъжа, долна, гнусна лъжа, съзнателно изфабрикувана, защото рекетьорите работещи в това “нещо” така се хранят!”.

Така споделената публикация от Стефан Делиов и половинката му Антония Бучинска отново се превърна в място за разменяне на коментари и “избистряне” на истината.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com