Злата Ризова: „Написаното е изфабрикувана лъжа, единственото вярно е името ми“

Днес местна медия излезе с новината, че „екипът Томов“ си тръгнал с над 65 000 лв в ущърб на гражданите.

В публичното пространство се завъртя информацията, че бившите зам.-кметове Трошанов, Трифонова и Милев, както и бившият ПР на общината Злата Ризова, били взели по шест заплати на гърба на обикновените граждани.

Ядосана от жълтото заглавие, Злата Ризова отговори  под публикацията на един от кандидат-кметовете от изминалите избори Стефан Делиов по следния начин:

„Жалко е, че се осведомявате от подобни /не мога да намеря точна квалификация на това/, но се радвам, че все пак е подложено на съмнение! Разбира се, мога да отговарям само за себе си – Та, уважаеми, моралът ми е там, където му е мястото, а в горното нещо, единственото вярно е името ми!“, като допълни „Отговорям персонално на вас, не на това “нещо”! А по отношение на “нещото”, потвърждавам вярно изписаното ми име! Другото е лъжа, долна, гнусна лъжа, съзнателно изфабрикувана, защото рекетьорите работещи в това “нещо” така се хранят!“.

Така споделената публикация от Стефан Делиов и половинката му Антония Бучинска отново се превърна в място за разменяне на коментари и „избистряне“ на истината.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Община Благоевград ще има нова Индустриална зона

След близо 50 години, Благоевград ще има нова Индустриална зона. Това обяви на пресконференция кметът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.