Започна събирането на данък върху превозните средства в Кюстендил

От 09.01.2023 год. започна събирането на данък върху превозните средства за 2023г. Предплатилите до 02.05.2023 год. могат да се възползват от 5% отстъпка от размера на задължението си.

Плащането на данъка върху превозните средства може да се извърши и на две равни вноски до 30.06.2023 год. и до 31.10.2023 год. на касите в дирекция „Местни приходи” от 8:00 часа до 17:00 часа, без прекъсване. В паричния салон може да се плаща освен в брой и чрез ПОС-устройства.

За удобство на гражданите плащанията може да се извършват и на касите на Изипей, Фастпей и Български пощи в цялата страна, както и безкасово за клиентите на „Първа инвестиционна банка“ АД, посредством интернет банкиране.

Напомняме, че плащания могат да се извършват чрез банков превод или онлайн през сайта на Община Кюстендил.

За удобство и улеснение на гражданите е въведена услуга за онлайн плащане на задължения по местни данъци и такси. През сайта на Община Кюстендил (kustendil.bg), по всяко време, лицата могат да заплатят данъците си чрез своя клиентски идентификационен номер (КИН), издаден от Общината и персонален идентификационен код (ПИК), издаден от Национална агенция по приходите (НАП).

Банкова сметка – IBAN
BG11SOMB91308442298644

Банков код – BIC
SOMBBGSF

Кодове за вид плащане:
44 23 00 Данък върху превозните средства

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Възгласи “Да живее театърът!” огласиха улиците на Благоевград!

Студенти и преподаватели от специалност „Актьорско майсторство“ към катедра „Телевизионно, театрално и киноизкуство“ отбелязаха днес …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com