Започва почистване на езерото в парк „Бачиново“

Общинските предприятия „Озеленяване“ и „Чистота“ към Община Благоевград започват дейности по почистване на езерото в парк „Бачиново“. От 31 март стартира дезинфекция, почистване на плесен и смяна на водата в изкуствения воден басейн. Мероприятията няма да навредят по никакъв начин на обитателите му – патици и лебеди. Целта на ОП е да подготви езерото за предстоящия пролетен сезон.

Водните колела в момента се ремонтират и обновяват и ще бъдат пуснати в експлоатация от 6 април. Те ще бъдат достъпни за всички жители и гости на града при спазване на  инструкциите, описани на табелата, която се намира непосредствено до езерото.  

Община Благоевград има за цел да осигури подходящи и приятни места за отдих в топлите дни.

Апелираме гражданите да бъдат търпеливи и да подходят с разбиране към работата на служителите от общинските предприятия!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com