9 ОУ "Пейо Яворов" Благоевград - Прием 2022-23 г.

Започва асфалтирането на ул. „Цар Симеон“ в гр. Петрич

Приключи процесът за подмяна на водопровода на ул. „Цар Симеон“ в гр. Петрич – участъка между ул. „Рокфелер“ и ул. „България“.

В тази връзка Община Петрич уведомява, че от утре 07.07.2021 г. (сряда) от 08,00 ч. започва полагането на асфалта в този участък.
За оптимална организация на работата, дейностите ще се извършват на два етапа, което налага затваряне за движение на съответната част от улицата, по която ще се работи:

  • На 07.07.2021 г. (сряда) от 08,00 ч. – в участък от ул. България“ до ул. „Ильо войвода“ (до Комплекс „Рай“);
  • На 08.07.2021 г. (четвъртък) от 08,00 ч. – в участък от ул. „Ильо войвода“ (до Комплекс „Рай“) до ул. „Рокфелер“;

Преди всеки етап ще се извършва миене на съответния участък, което ще започва от 04,00 часа на определения ден. Ако в обхвата на улиците има паркирани автомобили, е хубаво те да бъдат преместени предходната вечер, за да се освободи строителната площадка. Това касае и пресечките на ул. „Цар Симеон“, защото определен периметър от тях също ще бъде асфалтиран.

От Община Петрич се извиняват за създаденото неудобство, но са сигурни, че очакваните резултати за подобрена инфраструктура и положена нова пътна настилка ще възмездят търпението!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Преустановява се приемането на заявления за добив по тарифа на корен на дървесина

Поради изчерпване на квотата, предоставена от ТП Държавно горско стопанство – Благоевград, се преустановява приемането …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.