Снимка: Pinterest

Жители на с. Зелен дол с подписка срещу освобождаването на кметския наместник

Жителите на с. Зелен дол изпратиха отворено писмо до кмета на Община Благоевград Илко Стоянов. В него те настояват да отмени заповедта си, с която освобождава от длъжност кметския наместник на селото Александър Мановски.

Публикуваме писмото без редакторска намеса.

Уважаеми г-н Стоянов,

Ние, жителите на с. Зелен дол, с огромно разочарование разбрахме, че сте освободили от длъжност кметския наместник на селото Александър Мановски.

Жителите на селото подехме моментална подписка в подкрепа на Александър Мановски да остане наместник в с. Зелен дол, която за часове събра над 100 подписа от постоянните жители на селото. Още в понеделник , подписката която продължава да се събира и към този момент, ще бъде внесена в деловодството на Община Благоевград, заедно с молбата ни към Вас да възстановите на длъжност Александър Мановски.

Готови сме за среща с Вас за да изразим нашите аргументи лично и гласно, ако подписката не Ви е достатъчна да чуете нашия мажоритарен глас!

Жителите на с. Зелен дол подкрепяме безусловно Александър Мановски за кметски наместник на селото ни!

С Уважение, жителите на с.Зелен дол!

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com