Горещи новини

Доброто обедини хиляди на концерта-спектакъл с мисия „Живот за Георги“

Да поведеш битка за живота на човек – каква по-велика мисия. Мисия, която обедини най-добрите музиканти и групи от Разлог, Гоце Делчев, Кюстендил, Струмица – Р Северна Македония.

Мисия, която обедини не само ромската общност в Разлог, но и всички с големи сърца.

В базата на „ДВАЛ“ – Разлог среща си дадоха култови музиканти и групи, дошли от всички краища на страната – да помогнат: Galactic Group, Кристиян Шаламанов, Цветелина Грахич, Miki Group, Местни зурнаджийски групи, Манди, към тях се присъедини и духовата музика на Струмица, Р Северна Македония.

Всички те изразиха подкрепата си към Георги от Разлог, който е с нефункциониращи бъбреци и увреден черен дроб, и се нуждае спешно от животоспасяваща трансплантация на стойност 30 000 евро, непосилна за неговото семейство.

Концертът привлече стотици жители от община Разлог, между които и зам.-кметовете Гергана Костова и Славчо Фарфаров, общинските съветници Емилия Чолева, Катерина Николова, Петър Попов и Марио Терзиев, Стефан Манов – организатор на кампанията за малката Сълза Емилова от Дупница, който дари 5000 лева за каузата, и много други.

Всички музиканти, включително и Цветелина Грахич, пяха благотворително, като Галактик груп се присъединиха към каузата и с немалка сума.

Концертът се превърна в надсвирване и надпяване – с кауза. На сцената се изявиха талантливи музиканти, групи, певци.

Концертът „Живот за Георги“ се превърна в празник на добротата. На малката доброта, която може да прави чудеса. Чудото – да се спаси човешки живот.

Кампанията продължава:

Сметка за дарения:

BG08FINV91501017769184

Първа инвестиционна банка

Титуляри:

Александра Страхилова

Катя Иванова

Основание: Дарение за Георги Костадинов

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за гръмотевични бури в Югозапада

Днес над западната половина от страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com