Детски парламент Благоевград стана на 20 години

Много емоционално и вълнуващо младежите от Детски парламент Благоевград отпразнуваха своя рожден ден. Димитър Борумов – дългогодишен председател предаде щафетата на Мартин Станоев, ученик в ПМГ „Акад. С. Корольов“ , но остава Почетен председател, като даде обещание, без значение в коя точка на света се намира, да помага и съдейства. Младежите направиха предложение за промяна на името, като то да бъде Общински младежки парламент, прие се единодушно и предстои да се промени официално.

ВрИД кметът на община Благоевград Ясен Попвасилев поздрави младежите и им пожела дързост, успех и здраве, Пролет Трифонова, заместник-кмет по култура и хуманитарни дейности награди Димитър Борумов, Теодора Богоева и Антон Велев за цялостната им дейност в парламента. Доц. Валентин Василев уважи събитието и подари на парламента емблематична книга. Сред гостите на тържеството бяха още инж. Румен Томов, Вера Ангелска, бившите председатели Димитър Станишев, Мариета Младенчева, както и много други приятели и партньори на младежите. Биянка Равначка и екипа на РЗИ Благоевград, отдел „Превенция „ поднесоха подаръци, символизиращи свобода, търпение и късмет.

Младежите разрязаха вкусна торта и си пожелаха да бъдат все така устремени и да бъдат полезни на младите хора в любимия си Благоевград.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Детските градини в Благоевград преминават на делегирани бюджети

По предложение на кмета Методи Байкушев в Общинските детски градини и Центъра за личностно и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com