Детска градина „Синчец“ в село Първомай с нов директор

Представиха новия директор на ДГ „Синчец“, с. Първомай. Конкурсът беше обявен със заповед на кмета на община Петрич Димитър Бръчков във връзка с придобиване право на пенсия за осигурителен стаж и възраст на директора на ДГ “Синчец”, с. Първомай – г-жа Любка Чапова.

Документи за участие в конкурса подадоха трима кандидати, всички бяха допуснати до писмения изпит – тест и интервю. Конкурсът се проведе на 27 май, а в конкурсната комисия бяха включени експерти от РУО – Благоевград и Общинска администрация -Петрич, както и председателя на Обществения съвет към ДГ „Синчец“.

На първо място бе класирана Ваня Георгиева Гюрова. Завършила е през 2000 г. ЮЗУ “Неофит Рилски”, специалност “Предучилищна педагогика”, а от 2002 г. е магистър от ПУ “Паисий Хилендарски” със специалност “Психология”. През 2003 г. Ваня Гюрова започва работа като детски учител в детската градина в с. Самуилово, а от 2006 г. до днес е учител в ДГ “Синчец” с. Първомай. Ваня Гюрова притежава ІІІ професионално-квалификационна степен от Департамент за информация и усъвършенстване на учители към СУ “Св. Климент Охридски”. С новия директор се срещнаха днес кметът Димитър Бръчков и Нина Попова – директор на дирекция „Образование и култура“.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com