„Дари капачка – подари бъдеще“

На 24 юли (събота) ще се състои благотворителна кампания „Дари капачка – подари бъдеще“. Тя е част от кампанията „Капачки за бъдеще“ и фондация „Лазар Радков“.

Мястото на събитието е парк „Рила“ в град Дупница на малката сцена. Организатор е добре познатият на децата в Дупница, илюзионистът Радослав Георгиев.

Начало на благотворителната кампания ще даде детското шоу „Дете на дете помага“, с начален час 11:00, където ще вземат участие млади таланти от град Дупница.

От 14:00 часа до 17:30 гости и жители на град Дупница ще имат възможност да се насладят на уличното магично шоу под наслов „Докосни магията“.

Последният концерт „Подари бъдеще“, който също е част от благотворителната кампания ще започне в 19 часа, със специален гост – единствената жена илюзионист в България – „Цветето на българската магия “ Десислава Димитрова – Шехерезада.

Кампанията има за цел да събере голямо количество пластмасови капачки, които да бъдат дарени на Фондация „Лазар Радков“, за закупуване на кувьози и детски линейки за болниците в цяла България. А събирането на капачки ще продължи през целия ден.

 

 

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Добра новина! По искане на кмета Илко Стоянов, Министерски съвет отпусна близо 200 хил. лева за възстановяване на опожарения блок в кв. „Струмско“

По настояване на кмета на Благоевград Илко Стоянов, Министерски съвет отпусна 198 600 лева, които …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.