Давид Сукалински: Управлението на Р. Томов е застой и пълен провал, развитието и промяната ще дойдат с Илко Стоянов!

Илко Стоянов е нашият проевропейски кмет, той е символ на новото, демократичното и на младата енергия. С него идват и промяната, която ще смени статуквото, и развитието на нашия град. Това заяви лидерът на СДС в Благоевград – Давид Сукалински.

По думите му единствено кандидат-кметът на ПП „Има такъв народ” има силите, уменията и експертизата да даде нов старт на областния център и да го върне на картата на икономиката и туризма.

„Убеден съм, че Илко може да направи всичко това много бързо, всяка точка ще бъде изпълнена с екип от експерти и с помощта на благоевградчани, които също ще имат думата по всички важни въпроси”, подчерта лидерът на СДС.

Според него през изминалите две години са пропуснати от общинското ръководство огромни възможности за всички нас. Той смята, че хората ще запомнят управлението на Румен Томов с оправданията му, но не и с нещо значимо за града. Очевидно е за всички, че нито един важен въпрос, касаещ хората, намери своето решение – безработицата расте, фирмите фалират, младите хора не намират реализация и търсят препитание другаде. Липсва креативност, иновативност, липсват стратегически проекти, които могат да привлекат допълнителни инвестиции и да разкрият нови работни места. Липсват решения, които облекчават административните тежести и помагат на бизнеса. Липсват каквито и да било мерки, които намаляват замърсяването на въздуха и подобряват чистотата на града. Напротив – проблемът с боклука се задълбочава и това се отразява все по-тежко на общинския бюджет.

„Градът се движи по инерция, дупките в бюджета се компенсират с кредити, все повече са празните помещения по главната улица. Икономиката в града буксува. Да, в този смисъл, лявото управление на Томов може да се характеризира като пълен провал. Не е нужно да изпием цялото море, за да разберем, че то е солено. Две години бяха достатъчни! Благоевград заслужава повече! Време е за промяна и можем да я постигнем заедно”, твърди лидерът на СДС – Давид Сукалински.

Той познава от много години Илко Стоянов и знае възможностите, затова вярва в успеха на неговата управленска програма.

„Искам да обърна вниманието на благоевградчани и към предстоящите парламентарни избори, които са изклюително важни. В този нелек период на икономическо възстановяване се нуждаем от управление, подкрепено с широко проевропейско парламентарно мнозинство!”, добави още Давид Сукалински.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com