Група роми скочиха на бой заради ударена кола. Децата са пищяли от страх в автомобила на родителите си

В следобедните часове бе разпространена информация, че е възникнал масов бой между българи и роми в квартал „Еленово“ в Благоевград заради блъснато в двора на яслата дете. Читател на Струма прес се свърза с наш репортер, за да опровергае невярната информация и да ни разкаже цялата истина за разигралия се екшън.

„Не е имало масов бой, защото българите бяха само 1 мъж и 1 жена с 2 дечица. Ромите бяха много. За минути се събраха около 30 мъже, след още няколко минути дойдоха и жените им. В целия цирк скъсаха тениската на мъжа( българина) и счупиха колата им. Децата през цялото време плакаха в колата и на ромите не им пукаше изобщо, продължаваха да се опитват да набият мъжа и да удрят по колата. За радост полицията дойде много бързо и може би това спаси хората. Но изкараха акъла на дечицата!“, разказва пред Струма прес гражданин, който е присъствал на случилото се.

Причината за агресията на ромите била, че жената, която шофирала семейния автомобил, закачила  колата на мъж от ромски произход.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Децата на Благоевград със спортен празник по повод Деня на детето

Малчуганите от детските градини на територията на община Благоевград ще участват в спортния празник „Здрави …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.