Горещи новини

Гоце Делчев ни кани на есенен панаир

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев тази година ще се проведе във времето от 18 до 24 септември. Той се организира от Община Гоце Делчев и отново ще бъде разположен в района на бившата казарма в града.

За всички, които искат да посетят Традиционния есенен панаир, община Гоце Делчев е подготвила разнообразна и богата програма. Всяка вечер ще има музикална програма, а със свои изпълнения ще се представят едни от най-известните и обичани изпълнители в страната. 

В понеделник 18.09.2023 г. от 19.30 часа Оркестър “Ивелия” с ръководител Лефтер Георгиев – Лефко и солист Мариана Георгиева със специалното участие на СИМОНА. 

Във вторник 19.09.2023 г., от 19.30 часа ще свирят оркестър “Щуро маке” с ръководител Здравко Георгиев и солист Ирина Паскалева. Специалното участие ще бъде на ВОЛОДЯ СТОЯНОВ.

На 20.09.2023 г. /сряда/, от 19.30 часа, за доброто настроение на всички ще свири Оркестър “Неврокоп” с ръководител Петър Воденов и солисти Цветанка Воденова и Георги Жбантов. Специален гост – изпълнител на вечерта ще бъде ДЖОРДАН.

В четвъртък, 21.09.2023 г., отново от 19.30 часа – Оркестър “Класик” с ръководител Илко Костадинов и солист Любомира Иванова, със специалното участие на МЕДИ. 

На следващия ден – 22.09.2023 г., отново от 19.30 часа, музикалната програма ще продължи с изпълненията на оркестъра на Панчо Иванов и солисти Траяна Георгиева, Магдалена Георгиева и Наум Странджев. Веднага след тях на сцената ще излезе специалният гост-изпълнител 100 КИЛА.

В събота, на 23.09.2023 г., от 19.30 часа на сцената на Традиционния есенен панаир в Гоце Делчев ще излезе Оркестър “Уникат” с ръководител Димитър Стефанов и солист Боряна Карпузова със специалното участие на ЕМИЛИЯ. 

На 24.09.2023 г. /неделя/ от 19.30 часа ще свири Оркестър “Импулси” с ръководител Добри Тешовски и солист Анелия Атанасова. 

Както винаги досега, на панаира ще има много забавни игри, люлки, стрелбища, скари и сергии за търговски цели. 

Всички, които искат да разположат търговски обекти за хранене на панаира, трябва да подадат заявление за временна регистрация в Областна дирекция по безопасност на храните – клон Гоце Делчев.

 

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за гръмотевични бури в Югозапада

Днес над западната половина от страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Краткотрайни …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com