Галина Тренчева е новият шеф на дирекция АПФСО на РЗИ Благоевград

Галина Тренчева-Николова спечели конкурса за шефското място на дирекция „Административно-правно, финансово и стопанско обслужване” на РЗИ – Благоевград. Тя се с най-висока оценка – 293.35, представляваща аритметичен сбор от резултатите на теста и интервюто.

Припомняме, че конкурсът бе обявен след изтичане на заповедта за назначение на Илко Тодоров, който е бил вр.и.д. директор на дирекция АПФСО през последните 4 години. Заявления за участие в конкурса подадоха 7 кандидати, но двама отпаднаха още на първия етап – подаване на документи, тъй като не бяха представили някои от тях. За втория етап – писмен тест, бяха допуснати петима кандидати – досегашният шеф Илко Тодоров и четири дами – юристката в РЗИ Биляна Митева, Десислава Стойкова, Галина Тренчева-Николова и Надежда Вълкова.

Любопитното е, че на теста кандидатите Биляна Митева, Галина Тренчева-Николова и Десислава Стойкова получават равен брой точки – 30, а Илко Тодоров и Надежда Вълкова отпадат. На интервюто Галина Тренчева-Николова получава най-висока оценка от 34.67, след нея остават Биляна Митева с 33.67 и Десислава Стойкова с 31.33. С най-висок резултат на първо място е класирана Галина Тренчева-Николова.

Оценката на конкурсната комисия и за трите кандидатки е, че отлично познават нормативната уредба и спецификата на дейността на РЗИ.

Минималните изисквания към участниците бяха да имат поне 4-годишен трудов стаж, свързан с функциите, определени в длъжностната характеристика, като за предпочитане е да са работили в професионална област, свързана с право, икономика, информационни технологии, технически науки, публична администрация или здравен мениджмънт.

Източник: в. Струма

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com