Горещи новини

Въженият парк в Благоевград приема посетители от 3 април

Въженият парк в Благоевград отваря врати на 3 април /понеделник/. И тази година атракционът ще функционира с два кръга. Първият е за деца между 5 и 8 години, а за втория допустимата възраст е 8 – 14 години. Максималното тегло за двата батута е 100 кг.

Всички препятствия влизат в експлоатация с издаден лиценз от оторизирана фирма и предварително извършен оглед от специалисти.
Цената за посетителите за едно преминаване на кръг във Въжения парк ще бъде 2 лева, съгласно решение на Общински съвет – Благоевград.
Работното време остава без промяна – от понеделник до неделя от 11.00 часа до 18.00 часа с почивка от 14.00 до 14.30 часа.
Резервация за групови посещения може да бъде направена на тел. 0890/502292
Новост тази година е информационната табела, на български и английски, обозначаваща правилата за безопасност при ползване на съоръжението.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Жълт код за дъжд в три области

Жълт код за интензивни валежи е обявен в областите Враца, Видин и Монтана. Над Западна …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com