Временно се затваря за автомобили пътят Покровник – Габрово

Поради ремонт на пътя Покровник – Габрово, отсечката ще бъде затоворена за МПС във времето от 08:00 ч. до 17:00 ч. в неделя – 25 юли и от 20:00 ч. в същия ден до 06:00 часа в понеделник – 26 юли. Ще бъдат пропускани само автомобили със специален режим на движение – на Спешна медицинска помощ, Пожарна безопасност, Полиция.

В посоченото време пътят ще бъде асфалтиран и затварянето за този период се налага, за да може работата да приключи във възможно най-кратък срок – едно денонощие.

Ремонтът на пътя се възобновява след изпратено от кмета на Община Благоевград Илко Стоянов писмо до АПИ и след петъчната среща на Областния управител Николай Шушков и кметове от областта в Министерството на регионалното развитие и благоустройството с министър Виолета Комитова.

Ремонтът се извършва от ДЗЗД „Пътно поддържане област Благоевград”.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com