Временни ограничения на движението в Петричко поради асфалтирането на Подгорския път

Асфалтирането на път BLG1166 (III-198, Петрич – Първомай) – Коларово – Ключ – Габрене – III – 198“, т.н. „Подгорски път“, продължава от с. Самуилово в посока с. Габрене, и в тази връзка Ви уведомяваме, че утре – неделя, 13.06.2021 г. ще бъде затворен за движение началото на този участък от пътя от 08.00 до 19.00 часа.

Обходния маршрут е, както следва:

1. За пътуващи към населените места: с. Габрене, с. Скрът, с. Ключ, с. Яворница, с. Камена, и с. Коларово, достъпа до подгорския път е от път III- 198 Златарево;

2. За пътуващи до с. Коларово и с. Самуилово – да се използва новоасфалтирания участък от пътя;

Тъй като полагането на асфалта ще се осъществи с 2 асфалтополагащи седемметрови машини е невъзможно да се осъществява движение в 1 платно. Ще се направи организация на движение, така че работите да се извършват на етапи, като при първия етап ще е осигуряване на достъпа на жителите на с. Камена.

За всеки етап ще се поставят указателни табели и ще бъде съобщавано на място за времевия диапазон, в който ще могат да преминават леки автомобили на живущите от селата, за които няма обходен маршрут.

От Община Петрич умоляват гражданите да преминават с повишено внимание в участъците, по които се извършва строителните дейности и да спазват указанията, които са в съответствие с Наредба №3 от 16.08.2010 г. за временната организация и безопасността на движението при извършване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com