Българско семейство с 5 деца: Ако Бог реши, ще имаме и шесто

Семейството от Русе Божена и Давид Александрови са пример са всички, които се притесняват да имат много деца, защото не вярват, че ще се справят с отглеждането им. Те вече имат пет деца и това беше повод да се появят в репортаж на bTV. Майката, която е оперна певица, разказа, че раждането е било благодатно, дори приятно. Същото каза и лекарката, която се грижи за нея.

Съпругът на Божена призна, че не се притеснява дали семейството ще се справи. „Децата са благословени“, сподели Давид и подчерта, че петото отроче в семейството съвсем съзнателно и информирано от страна на родителите.

От думите на Божена и Давид стана ясно, че религиозната вяра е важна част от живота им. Те възпитават и децата си от най-ранна възраст в християнските ценности. Майката каза, че останалите ѝ деца не само са целували всеки ден корема ѝ, по време на бременността, а и са се молили за идването на бебето.

Ще има ли още деца в семейство Александрови? Бащата подчерта в отговор на този въпрос, че решението ще е най-вече на Божена. Тя обаче изобщо не се съмнява за момента и иска още деца. Ако Бог ги благослови, ще имат и шесто дете, заявиха родителите от Русе.

Трябва да се отбележи, че семейството Божена и Давид Александрови не са просто отдадено на децата си семейство. Те са превърнали своите ценности в социална и дори политическа платформа. Те са в основата на сдружение „Род интернешънъл“, което се бори за развитие и насърчаване на традиционното семейство и ценностите му.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Възгласи “Да живее театърът!” огласиха улиците на Благоевград!

Студенти и преподаватели от специалност „Актьорско майсторство“ към катедра „Телевизионно, театрално и киноизкуство“ отбелязаха днес …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com