Бивш шеф на ВиК-Благоевград е сред финалистите за директорския борд в Български ВиК холдинг

Бившият шеф на ВиК – Благоевград Божидар Спасов е един от петимата финалисти за независими членове на Съвета на директорите на Българския ВиК холдинг. Той ще се яви на финалното интервю за едно от двете места, обявени от Агенцията за публичните предприятия към Министерството на икономиката, заедно с Любен Петров, бившия изпълнителен директор на холдинга Иван В. Иванов, Атанас Бояджиев и Станислав Дарачев.

Бившата шефка на ВиК – Благоевград Росица Димитрова остана извън финалистите. Преди това тя не успя да влезе и като представител на държавата в Съвета на директорите на „Български ВиК холдинг“ ЕАД – конкурс за 3 свободни места, организиран от Министерството на регионалното развитие, пише в. Струма.

Според задължителната декларация, която кандидатите трябваше да попълнят в Министерството на икономиката, те нямаха право да участват и в конкурса на регионалното министерство, макар че изискванията към тях бяха еднотипни – разработване на концепция за 5-годишното управление на холдинга. Въпреки това Р. Димитрова е допусната и до надпреварата за независим член на Съвета на директорите, което показва липса на всякаква координация между двете министерства.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com