9 ОУ "Пейо Яворов" Благоевград - Прием 2022-23 г.

Пълнолуние в Стрелец – вижте какво очаква всяка зодия

На 14 юни в 14:53 часа настъпва Пълнолуние в знака на Стрелеца. То символизира активността, развитието и устрема към разширяването на съзнанието.

Това пълнолуние ще накара мнозина да преразгледат целите си, да поемат в друга посока в живота си и в различни сфери, които отговарят по-добре на моралните правила и вътрешните им усещания.

Сега ще видите важни аспекти от живота си по-ясно, в друга светлина. Ще съумеете да вземете правилните решения. Интуицията ви ще се засилва, затова може да решите всеки проблем.

През периода ще се родят безценни идеи, ще се радвате на проява на свобода на волята, перспективи, ще излезете от затворения кръг на проблемите. Енергията на пълнолунието в Стрелец ще ви даде енергията да реализирате плановете си.

Представителите на знаците Стрелец, Овен и Лъв ще бъдат следване от късмет и успех през втората половина на месец юни. Ще се създадат подходящи условия за преодоляване на жизнените трудности. Добро време за развиване на кариерата, придобиване на популярност. Далечните пътувания и общуването с чужденци ще донесат сериозни ползи. Не пропускайте шанса си!

Близнаците ще трябва да направят своите изводи от изминатия до момента път, да поработят върху себе си, мислите си. Преценете всички „за“ и „против“, за да вземете правилното решение.

Везните и Водолеите ще имат възможност да разширят сферата си на влияние. Не чакайте да се появи удобна възможност, а действайте уверено в преследването на целите си.

Представителите на знаците Дева и Риби могат да се сблъскат с препятствия по пътя към успеха. Това вероятно ще се дължи на надценяване на възможностите им. Избягвайте подобни заблуждения.

Зодиите Телец, Рак, Скорпион и Козирог ще преодолеят изпитания и със сигурност ще постигнат своето. Без колебание установявайте приоритетите си, защитавайте принципите и убежденията си по честен път.

Според слънчевия календар днес е 26 слънчев ден – Свързан е с процъфтяването и изобилието. Ден на придобивките и подаръците.

Тотем –  Бялата Мечка, символ на здраве, изобилие и процъфтяване.

Ден за справедливост и получаване подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не трябва да са ви чужди всички земни радости. Правете всичко с желание и от сърце.

Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, нещо, за което те отдавна са мечтали и много ще се зарадват и тогава над вас ще се изсипе благодат за целия месец. Добре е мъжете да правят подаръци на своите жени, да им се възхищават и радват. Нека да е малък, но полезен подарък.

Подходящо за сериозни мероприятия, за подписване на делови книжа. Благоприятен ден за покупки, но само за полезни неща, а не да се харчат излишни пари. Може да купувате това, което ви привлича окото – дрехи, вещи за дома, храна. Не трябва да си отвличате вниманието с любовни или семейни дела, които могат да намалят вашата работна активност. Може да пътувате по работа или за развлечение. За интимност денят не е много добър. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е само с цел зачатие на дете.

Диета – В този ден може да се яде всичко. Най-благоприятни са млечните продукти.

Облекло –  Добре е да се облечете в нови дрехи. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Благоприятно е да носите много бижута, камъни, пръстени. Жените трябва да се покажат в пълният си блясък, за да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да сте красиви в този ден, а не небрежни и немарливи. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон.

Знамения – Ако на излизане от къщи, първият човек, когото срещнете е с пълни чанти – приемете го като благоприятен знак за скорошни придобивки и благосъстояние. Ако срещнете човек с празни чанти – трудности и изпитания в близко време.

Ако нещо изтървете или се загуби още сутринта – знак, че ще пропуснете нещо в този ден. Не е добре да изтървате пари.

Да намерите пръстен или полускъпоценен камък – знак за това, че скоро ще си намерите компания.

Сънища – Хубаво е да имате много сънища. Всички сънища в този ден са свързани с имуществото. Да сънувате, че подстригвате косите си – знак за загуба и кражба. Пътуване или смяна на дома – начало на ново дело. Да се миете с вода – знак за клюки и измами.

Числа на деня – 26, 52, 93

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Светослав Зашев към Гюров: Избран си от Благоевград, където не си стъпнал 6 месеца!

В напрегнатата сряда вечер кабинетът „Петков“ бе свален с вот на недоверие. Бивши и настоящи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.