Празник на буквите в ОУ „Неофит Рилски“ с. Горно Драглище

На 29.04.2021 г. първокласниците от ОУ „Неофит Рилски“ с. Горно Драглище събраха родители и гости на най-обичания и очакван от първокласниците Празник на буквите. Тържеството се проведе в двора на училището, при спазване на всички противоепидемични мерки.

Малките първокласници с класен ръководител Д. Тошкова пяха песнички, рецитираха стихотворения. Малчуганите също така показаха актьорски талант с драматизация на приказката,, Галената Галинка”. За доброто си представяне децата бяха поздравени от Директора на училището, който ги награди с пъстри книжки и символични подаръчета с послания, подготвени от техните учителки-г-жа Тошкова и г-ца Пандева.

Гордите родители изненадаха малчуганите с тематична торта и ги поздравиха за постигнатото и им пожелаха да са здрави и ученолюбиви. На добър час по пътя на познанието, мили първокласници!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com