Горещи новини

20 години Духов оркестър – Сандански

Музикален разказ и красива емоция сътвориха тази вечер музикантите от Духов оркестър – Сандански, с ръководител Константин Кирянов!

Историята за създаването на Духовия оркестър бе пресъздадена чрез виртуозни музикални изпълнения, които разтуптяха сърцата на всички присъстващи.

На празничната вечер, кметът на община Сандански – Атанас Стоянов отправи своята благодарност към всички музиканти и към техния ръководител, като поднесе колаж със снимки от най-запомнящите им мигове, ваучер за закупуване на инструменти и обяви, че е внесъл предложение до Общински съвет – Сандански, оркестърът да носи името на своя създател – Емил Кирянов.

Музикалната палитра бе обогатена с участието на Мажоретен състав, Александрина Макенджиева, Юри Николов от Камерна опера – Благоевград и талантливата Елица Танчева.

Вечерта завърши с хоро на сцената на Дома на културата, поведено от момичетата на ТС “Празник”!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Три велики тенора на сцената в Благоевград.. и още нещо

Камерна Опера Благоевград кани всички жители и гости на града на дългоочакван и вълнуващ концерт …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com