Горещи новини

Феерия от танци и песни на гала-концерта на Международния детски конкурс “Южни слънца” в Петрич

700 участници от цялата страна направиха незабравими дните 3 и 4 юни за Петрич. Снощи бяха наградени призьорите в четирите направления на МДК “Южни слънца” – фолклорно пеене, фолклорно надиграване, танцово изкуство, пленер – живопис на тема “Мелодии от багри”. Във всяко от направленията, оценяването се извърши по възрастови групи. Наградата на Кмета бе връчена на Център за танци ” Влахов”, гр. Благоевград.

Кметът Димитър Бръчков благодари на децата и ръководителите за красотата, усмивките и емоцията.

“22 години Петрич се утвърждава като център за детското творчество и вдъхнонение, а МДК “Южни слънца” продължава да привлича таланта и да създава устойчива традиция”, каза в приветствените си думи кметът.

С прекрасни спомени от Петрич и нови приятелства се разделиха за тазгодишното издание на “Южни слънца” невероятните участници Обещанието е за нова среща следващата година!

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Три велики тенора на сцената в Благоевград.. и още нещо

Камерна Опера Благоевград кани всички жители и гости на града на дългоочакван и вълнуващ концерт …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com