Горещи новини

Тридневнен спортен празник „Здрави и щастливи деца на Благоевград” се проведе в Благоевград

Община Благоевград съвместно с детските градини „Ведрица“, „Света Богородица“, „Детелини“, „Роса“, „Щастливо детство“, „Вечерница“, „Мак“, „Здравец“, „Алени макове“, „Синчец“, „Детски свят“, „Усмивка“, „Първи юни“ организираха спортен празник „Здрави и щастливи деца на Благоевград”.

Първия ден в в спортния празник се включиха ДГ “Детски свят”, ДГ “Мак”, ДГ “Роса” и ДГ “Вечерница”. Всички участвали детски градини и малчугани бяха наградени с медали и грамоти за отлично представяне от Пролет Трифонова, заместник-кмет по култура и хуманитарни дейности.

През втория ден на терена днес излязоха да премерят своите сили децата от ДГ “Усмивка”, ДГ “Първи юни”, ДГ “Щастливо детство”, ДГ “Света Богородица” и ДГ “Здравец”. Всички деца показаха, че спортуват активно и демонстрираха завидни умения като бързина, ловкост и бърза мисъл. Показно по трасето направиха учителките и директорите на детските заведения под бурните аплодисменти на всички дечица.

Всички участници в надпреварата бяха наградени с медали и грамоти за отличното представяне от Пролет Трифонова, заместник-кмет по култура и хуманитарни дейности. След награждаването се проведе детска дискотека за чудесния завършек на празника Много забавление, страсти и усмивки излъчваше всяко дете, и всички показаха, че на дансинга също са номер едно, както и в спорта!

ДГ “Детелини”, ДГ “Ведрица”, ДГ “Алени Макови” и ДГ “Синчец” днес завършиха тридневния спортен празник “Здрави и щастливи деца на Благоевград”, организиран от Община Благоевград заедно с партньорите от Детска спортна академия.
Всички участници в надпреварата бяха наградени с медали и грамоти за отличното представяне от Пролет Трифонова, заместник-кмет по култура и хуманитарни дейности. Децата имаха възможност да усетят спортния дух и да преживеят хубави емоции.
Аниматори от парти агенция „Бобо“ се погрижиха за незабравимите емоции на децата. Партньор на събитието е Детска спортна академия.

Снимки: Община Благоевград

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Три велики тенора на сцената в Благоевград.. и още нещо

Камерна Опера Благоевград кани всички жители и гости на града на дългоочакван и вълнуващ концерт …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com