Пет местни танцови формации подготвят хореографиите за „Пирин Фолк“ 2021

Над 100 местни танцьори ще се включат за втора поредна година в хореографиите за XXIX издание на престижния фестивал за нова авторска песен на македонска фолклорна основа и изпълнителско изкуство „Пирин Фолк“ Сандански, 2021 г.

След успешното представяне на местните състави миналата година, организаторите отново се доверяват на петте танцови формации, които със своите красиви танцови композиции, да превърнат сцената на „Пирин Фолк“ в незабравим аудио – визуален спектакъл.

Танцов състав „Празник“ с ръководител Михаил Митрев, Танцова формация „Хоуп“ с ръководители Невена и Валентина Станкови, Детски танцов състав „Звездица“ с ръководители Владислава и Станислава Димитрови, Ансамбъл за народни песни и танци „Никола Вапцаров“ с главен художествен ръководител Гергана Костадинова и Танцови школи „Македонци“ с ръководител Иван Занчев вече усилено подготвят своите хореографии.

Както традицията повелява, на сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2021 като специални гост – изпълнители ще се изявят любимите и обичани имена – Гуна Иванова и МФГ „Годлевски Великден“ (27.08), Йордан Митев и Василиа Петрова (28.08) и Цветелина (29.08).

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim и Туристически информационен център – Сандански.

Организатори: Фен Фолк ТВ, Мюзик Медия Клъстер и Община Сандански.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Детските градини в Благоевград преминават на делегирани бюджети

По предложение на кмета Методи Байкушев в Общинските детски градини и Центъра за личностно и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com