Откриха “Лятна академия”- 2021г.

Днес, ЦПЛР – Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград откри “ЛЯТНА АКАДЕМИЯ”- 2021г.

За поредна година децата, които през лятото ще бъдат в Благоевград, ще могат да посетят академията. Заниманията са безплатни за всички и без предварително записване. Те ще се провеждат в рамките на две седмици без събота и неделя, сутрин от 9.00ч. до 12.00ч. и следобед от 14.00ч. до 17.00ч. в кв. „Вароша” и пред сграда Младежки дом. Всички деца през този период от време ще имат възможността да учат, рисуват, пеят , свирят и играят на открито под ръководството на преподавателите в центъра.
В академията децата ще имат възможността да открият нови и интересни занимания в областта на науката и изкуството, да намерят приятели и да открият своя талант!

Днес имаше огромни групи от забавляващи се деца, а преподавателите бяха неотлъчно до тях, обяснявайки, показвайки и предизвиквайки интерес у всяко хлапе.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com