Горещи новини

Наградиха победителите в конкурса “Звезди в Радиото 2021”

В зала “Яворов” се състоя концерт и награждаване на победителите в десетото, юбилейно издание на конкурса за млади таланти “Звезди в Радиото 2021”.
Конкурсът е за изпълнители в различни области и се организира от Радио Благоевград, НХГ „Св.Св. Кирил и Методий”, със съдействието на Община Благоевград, Регионалния съвет на КНСБ и Общинския координационен съвет на Синдиката на българските учители.

Заместник – кметът по култура и хуманитарни дейности Пролет Трифонова връчи рекорният брой награди, осигурени от Община Благоевград, на отличилите се 10 таланта, като апелира за подкрепа на младите, подкрепа на техните мечти, защото изкуството има силата да променя и да създава пътища.

За победителите, класирани от журито, ще бъдат осигурени професионални звукозаписи от Радио Благоевград. Грамоти получиха и учителите, хората, които са неотлъчно до своите талантливи ученици, напътсвайки ги към постигането на високи професионални успехи.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

ВиК Благоевград с трайно разрешение на проблемите с водата в селата от общината

На работна среща между кмета на община Благоевград Методи Байкушев и инженери от Общината и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com