Красив, елегантен и емоционален финал на джаз фестивала в Банско

С любимите филмови песни на поколения българи завърши Банско джаз фестивал. Плевенската филхармония, Хилда Казасян и Теодосий Спасов подариха на публиката в последната фестивална вечер незабравимо преживяване. Никой пред сцената в лятната нощ не можеше и не искаше да крие чувствата си, когато слушаше незабравимите мелодии от Козия рог, Вчера, Момчето си отива, Таралежите се раждат без бодли и десетки други заглавия от златния фонд на българското филмово изкуство.

Българската следа в края на фестивала беше видима и в изпълненията на румънската етно-джаз певица Теодора Енаке-Броди.

Организаторите на фестивала – община Банско, Асоциация Фестивалите в България, доброволците и спомоществувателите получиха заслужени аплодисменти от публиката, която препълваше централния площад през всички осем фестивални вечери.

Кметът Иван Кадев благодари на всички участници в Банско джаз фестивал. В резултат на общите усилия, фестивалът беше успешен. Целта беше постигната – богата и разнообразна програма на най-добрите български джаз музиканти и силно чуждестранно участие на изпълнители, чието присъствие е чест за всяка световна сцена. Освен високото ниво на изпълнителите от основната фестивална програма, с не по-малко талант и професионализъм се изявиха младите български музиканти на втората сцена в парка и в следващите години ще ги слушаме тук, посочи още кметът на Банско.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Световни марки козметика вече се използват и в Благоевград

Козметиката на 21 век вече и в Благоевград!  Виктория Кирчанова работи като козметик-терапевт от 12 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com