Изложба “Струмско лято” в Градската художествена галерия

От 6-ти до 19-ти август в голямата зала на Градската художествена галерия в Благоевград ще бъде експонирана изложба живопис на пернишките автори: Валентин Топалов, Елена Темелкова, Здравко Стойнев, Мая Бисеркова, Снежана Велинова и Светослав Тодоров.

Изложбата представя летните произведения на шестима пернишки творци, които са и добри приятели. Те се срещат и допълват с абстрактния свят на Валентин Топалов, колоритния оптимизъм на Елена Темелкова, поетичния реализъм на Здравко Стойнев, импресивната цветност на Мая Бисеркова, фантастичните сънища на Снежана Велинова и изненадващите композиции на Светослав Тодоров.

Пъстрата палитра на техния творчески светоглед ще бъде представена в Градската художествена галерия – Благоевград на 06.08. (петък) от 18:00 часа.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Балкански театрален фестивал – Благоевград 2023 с впечатляваща програма

За втора поредна година Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград организира Балкански театрален фестивал. През …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com