Днес бе открито ново АРТ пространство – зала ,,АКВАРЕЛ”

На официалното откриване присъстваха ВРиД кмета на община Благоевград Ясен Попвасилев и заместник-кметовете Пролет Трифонова и инж. Венелин Трошанов, директора на Градска художествена галерия Иван Милушев.

В празничната програма участие взеха Музикално училище ,,Престо “, Танцова формация ,,Астра ” и Вокално студио ,,Фа диез “.

Заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности поднесе приветсвено слово към всички присъстващи:

,,Добре дошли в новооткритата зала ,,Акварел”! Вълнувам се! Това е второто Арт пространство, което откриваме! В тази зала ще се реализират събития като изложби, стендъп комедии, моноспектакли, музикални вечери и литературни четения. Всички творци са добре дошли тук! Надявам се да се чувствате комфортно и уютно! Творете!”

Пролет Трифонова благодари на целия строителен отдел на администрацията и на фирмата изпълнител за невероятното пространство, което са сътворили.

Зала „АКВАРЕЛ“ е с големина 160 m2, реновирана, климатизирана и с монтирана нова вентилационна система.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

Идолът Иън Пейс от Deep Purple разтърси зала “Скаптопара” с мощен адреналин

Легендарни музикални парчета, любими на различни поколения в световен мащаб, оставиха без дъх ценителите на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com