Горещи новини

Днес бе открито ново АРТ пространство – зала ,,АКВАРЕЛ”

На официалното откриване присъстваха ВРиД кмета на община Благоевград Ясен Попвасилев и заместник-кметовете Пролет Трифонова и инж. Венелин Трошанов, директора на Градска художествена галерия Иван Милушев.

В празничната програма участие взеха Музикално училище ,,Престо “, Танцова формация ,,Астра ” и Вокално студио ,,Фа диез “.

Заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности поднесе приветсвено слово към всички присъстващи:

,,Добре дошли в новооткритата зала ,,Акварел”! Вълнувам се! Това е второто Арт пространство, което откриваме! В тази зала ще се реализират събития като изложби, стендъп комедии, моноспектакли, музикални вечери и литературни четения. Всички творци са добре дошли тук! Надявам се да се чувствате комфортно и уютно! Творете!”

Пролет Трифонова благодари на целия строителен отдел на администрацията и на фирмата изпълнител за невероятното пространство, което са сътворили.

Зала „АКВАРЕЛ“ е с големина 160 m2, реновирана, климатизирана и с монтирана нова вентилационна система.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

“Бели птици и куршуми” в поп-фолк хроника на сцената в Гоце Делчев

На 27 юни, в Дом на културата “Пейо Яворов” ще бъде представена постановката Поп-фолк хроники: …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Текстовете и изображенията в сайта Струма Прес са под закрила на Закона за авторското право и са собственост на Струма Прес ЕООД освен ако не е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само с посочване на източника strumapress.com