Ден на отворените врати в Регионална библиотека „Димитър Талев“

На 11 май се отбелязва Денят на библиотекаря. По този повод днес Регионалната библиотека „Димитър Талев“ – Благоевград провежда Ден на отворените врати. Всички отдели на библиотеката ще бъдат достъпни за жителите на Благоевград.

Посетителите ще могат да разгледат залите на библиотеката, да зададат въпроси към служителите, да се докоснат до вълшебството на книгите.

Децата ще имат възможност да редят пъзели с „Приказки с поука“, да оцветяват рисунки с любими герои, да прочетат любими приказки на място. Денят на отворените врати ще премине в Нощ в библиотеката.

 С богата и разнообразна програма служителите от Регионалната библиотека „Димитър Талев“ ще посрещат своите посетители.

Програмата започва в 18.00 часа и ще продължи до 21.00 часа. Тя стартира със „Загадка в библиотеката“ в Детски отдел и открити уроци по китара, бас китара, барабани, пеене, пиано в отдел „Читалня“, зала „Изкуство“. В 18.30 часа ще започне среща разговор  с ученици на тема „Промишлеността на Благоевград в миналото и днес“.  В 19.00 часа в Библиоклуба ще се проведе среща с Цветелина Жулева, която ще представи последната си книга „Красотата на неизживяното“.

За още актуални новини - харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Прочетете и

На 21 май почитаме Светите равноапостоли Константин и Елена! Вижте обичаите, свързани с празника:

На 21 май Българската правословна църква почита паметта на светите велики царе – равноапостолни Константин …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.